Flaş Haber Yeni

İYİ PARTİ’DE ÇATLAK OLUŞTU

İYİ PARTİ’DE ÇATLAK OLUŞTU

İYİ PARTİ’DE ÇATLAKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI

Burdur İyi Parti Teşkilatından 15 kişi istifa etti.

İYİ Parti Burdur İl ve Merkez İlçe Başkanlığında içinde il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de bulunan 15 kişi partilerinden ve görevlerinden istifa etti.

İstifa eden üyeler basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yaptıkları açıklamada: “İYİ Partimizin kuruluşundan bu güne kadar yılmadan yorulmadan çalıştık. Zamanla işin rengi değişmiş Milletvekili seçimleri yaklaşmasına rağmen türlü bahanelerle ne İl Başkanı ne Yönetim Kurulu onca söylemlerimize adeta yalvarmamıza rağmen bir türlü sahaya inmemiş inse bile göstermelik bir çalışma yaparak seçime girilmiş, nüfus oranına göre 35.124 oy alarak Türkiye birincisi olan partimiz girdiğimiz seçimde 20.830 oy alarak maalesef sonuncu parti olmuştur.” denildi.

Açıklamanın devamında: “Bu arada Partimizden istifalar hat safhaya çıkmış, istifaları durdurmak yerine seyredilerek adeta partimiz ve İl Teşkilatımız bitirilme noktasına getirilmiştir.” diyerek “Artık Partimize daha fazla zarar vermemeniz elzemdir ama istifa etmeyeceğinizi bildiğimize göre, sizinle artık yol yürünemeyeceğini ve partimize verdiğiniz zarara ortak olmayacağımızı belirterek çok sevdiğimiz partimizden ve tüm görevlerimizden istifa ediyoruz. Birkaç düzgün arkadaşımızın dışında hiç birinize haklarımızı helal etmiyoruz.” Sözleriyle istifa ettiklerini duyurdular.

İŞTE İSTİFA EDEN O İSİMLER

Fethiye Çavdar , Serpil Doğudan, Sıdıka Ümit Kabaş, Kudret Çavdar,  A.Kaan Doğudan,  Semra Zambak, Behçet Uğur, Fatma Uğur, Gülseren Aktar, Ayşe Aksoy, Havva Hamiyet Gülgör, Özcan Altuğ, Serpil Altuğ, Ayşe Aksoy, Cemil Akkuş istifa ettiler.

Haber Merkezi