Flaş Haber Yeni

İYİ PARTİ BURDUR İL KONGRESİ YAPILDI

İYİ PARTİ BURDUR İL KONGRESİ YAPILDI

  • NAMIK KEMAL ÖZKAN BAŞKAN SEÇİLDİ

İyi Parti Burdur İl Başkanlığı  3. Olağan İl Kongresini tamamladı.  Belediye Konferans ve Sergi Salonu’nda 8 Ocak 2023  Pazar günü yapılan kongrede Namık Kemal Özkan, Osman Uygun ve Nazif Aktürk başkan adayı olarak katıldılar.  Divan Başkanlığı'nı İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi yaptığı kongre de gündem maddeleri tek tek okunarak ibra edildi.

Başkan Faruk Erkan’ın yeniden aday olmadığı kongrede 3 aday ve yönetim kurulu üyelerinin isimleri okundu. Sahneye davet edilerek partilileri tanıtıldı.  Akabinde İlçe Seçim Kurulu huzurunda oy verme işlemine geçildi.  Saat 17.00’da açılan sandıklarda seçimlere katılan  Namık Kemal Özkan 242, Nazif Aktürk 235, Osman uygun 88 oy aldı. 567 parti delegesinin oy kullandığı seçimlerde en yüksek oyu alan Namık Kemal Özkan İyi Parti Burdur İl Başkanı seçildi.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Başkan Özkan: “Sözlerime Ülkü Ocakları eski Genel  Başkanı Sinan Ateş’i rahmetle anarak, ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum.” dedi.

Başkan Faruk Erkan kongrede yaptığı konuşmasında; “Hangi yönetim seçilirse seçilsin 7 gün 24 saat gece gündüz demeden  maddi ve manevi  olarak yanlarında olacağıma söz veriyorum.” açıklamasında bulundu.

Halil İbrahim Kara