Flaş Haber Yeni

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kızı için dua istedi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kızı için dua istedi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kızı için dua istedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen attan düşme sebebiyle yoğun bakıma kaldırılan kızı için meclis toplantısında dua istediğini belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen, 16 Mayıs 2023 tarihinde Isparta’nın Deregümü köyünde çiftlikten aldığı at ile geziye çıktığı gün attan düşerek ağır şekilde yaralandı. Başdeğirmen olaydan hemen sonra Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırılarak, Mürüvvet Başdeğirmen’in beyin kanaması geçirdiği tespit edilmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclisinin 5 Haziran 2023 Pazartesi günü olağan toplantısında toplantıya katılan meclis üyelerine kızının sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi. 13 Mayıs 2023 tarihinde attan düşerek yoğun bakıma kaldırılan Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen’in henüz hayatı tehlikesinin devam ettiğini söyleyen Şükrü Başdeğirmen; ‘’ "Allah'tan gelen her şeye razıyız. Hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. Sizlerden dua etmenizi rica ediyorum. Zira kızımı tekrar sağlığına kavuşturacak olan sizlerin gönülden gelen dualarınızdır" dedi.

Hale Pak