Flaş Haber Yeni

HAYIRSEVER İŞ İNSANI VAROL’DAN ORGAN BAĞIŞI DAVETİ

HAYIRSEVER İŞ İNSANI VAROL’DAN ORGAN BAĞIŞI DAVETİ

Dün akşam müzik eğlenceli düzenlenen programda verilen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, kendinin 3 yıl önce karaciğer nakli olduğunu, bugün sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürdüğünü söyledi.

Akrabasından aldığı Karaciğer nakli ile kısa sürede sağlığına kavuştuğunu sözlerine ekleyen hayırsever iş insanı Baki Varol, organ bağışının önemine değindi.

Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’in yaptırdığı yemek duasının ardından organ bağışı hakkında konuşma yapan Baki Varol: “Bana donör olan yeğenimin karaciğeri 1,5 ay sonra yerine geldi. Tıp doktorlarının verdiği verileri söylüyorum, benim karaciğerim ise 4,5 ay sonra tamamlandı.  Karaciğer ameliyatı olalı 3 yıl oldu. Çok şükür olsun yüce rabbime ne ağrı, sızı çektim. Sağlığıma kavuştum. Yeğenim Mustafa da eski sağlığına kavuştu. Şunu tavsiye ediyorum. Organ nakillerinden hiç korkmayın birbirinize yardımcı olun, bağışta bulunun.” dedi.  Varol, tüm ülke halkını organ bağışında bulunmaya davet etti.

PASTAYI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KESTİ

Sağlığına kavuşmasını sağlayan yeğeni ve tüm doktorlarına teşekkür eden Baki Varol, karaciğer ameliyatının 3. yılı anısına hazırlanan yaş pastayı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurumlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla birlikte kesti.

MÜDÜRLER UZUN ÖMÜRLER DİLEDİ

Programa katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Burdur İl Müdürü Mustafa Çakır, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mevlüt Yaman Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol’a sağlıklı uzun ömürler dilediler.

DOĞAN ARIKAN SAZ ÇALDI, ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Bayburt Defterdarı Naci Günaydın’ın da katıldığı programda sahne alan Mahalli sanatçı Doğan Arıkan saz çaldı, Burdur yöresinden türküler seslendirdi. Piste çıkan çocuk ve gençler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Unutamayacakları bir gece geçirdiler.

VAROL AİLESİNE AÇIK TEŞEKKÜR

Programa katılan Burdur Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinleri kendilerine güzel bir gece yaşatan hayırsever iş insanı Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol ve eşi Hatice Varol’a teşekkür ettiler.

BURDUR GÖLÜ MANZARALI GÜN BATIMINI İZLEDİLER

Müzik eğlenceli yemek programı öncesi Varollar Serenler Tepesi terasından Burdur Gölü manzaralı gün batımı izlendi, birlikte fotoğraflar çekildi.

PALYAÇOLAR YÜZ BOYADI

Program kapsamında ayrıca, görevli palyaço ekibi tarafından çocukların yüzleri de boyandı. Balonlu odada yapılan palyaço etkinliğinde çocuklara eğlenceli anlar yaşatıldı. 

Halil İbrahim Kara