Flaş Haber Yeni

GÜLTEKİN ÇEVİK AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

GÜLTEKİN ÇEVİK AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

AK PARTİ BURDUR'DAN ADAY ADAYI 

Burdur’un yakından tanıdığı emlakçı iş insanı Gültekin Çevik Ak Parti’den Burdur Belediye Meclisi üyesi aday adayı oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti Burdur İl Başkanlığı binasına giderek aday adaylığı başvuru evrakını Seçim İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Çavdar’a veren Çevik yaptığı konuşmada: “Türkiye yüzyılında hizmet ettiğim partimde Burdur Belediye Meclisi üyesi aday dayıyım.” dedi.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çavdar; “Belediye Başkanlığı bazından aday adaylığı süreci partimiz bazında sona ermişti. Ancak genel merkezimiz uygun gördüğü takdirde 15 Aralık 2023 tarihine kadar genel merkez bazında belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaatlarımız genel merkezimizin takdirleri ile alınabilecektir. Ancak il bazında aday adaylığı müracaatları sona erdi.” dedi.

Pazar günü Burdur Kültür Merkezi’nde belediye Başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldığı hatırlatmasında bulunan Avukat Çavdar: “ İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri için aday adaylığı müracaatları 3 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecektir. Bütün il, ilçe ve beldelerimizde partimize gönül veren tüm Gönültaşlarımızı ilgili teşkilatlarda görev almak için davet ediyoruz. Partimizin kapısı herkese açıktır. Gültekin Çevik beye de aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Halil İbrahim Kara