Flaş Haber Yeni

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YEREL SEÇİMLER HAKKINDA KONUŞTU

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YEREL SEÇİMLER HAKKINDA KONUŞTU

İYİ Parti’nin teşkilatlarından sorumlu genel başkan yardımcı Buğra Kavuncu dün (9 Ağustos 2023) Burdur’da İYİ Parti binasını ziyarete geldi.

İYİ Parti binasında, İYİ Parti Burdur İl Başkanı ve diğer teşkilat üyeleriyle buluşan Kavuncu, genel bilgilendirmenin ardından basının sorularını cevapladı.

"SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEKMİŞİZ GİBİ HAZIRLANIYORUZ"

Yerel seçimlerde Burdur’un İYİ Parti olarak nasıl bir yol izleyeceği sorusuna Kavuncu: ‘Bütün il teşkilatlarımız Burdur da dâhil yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımız en iyi şekilde yapacağız. Genel merkezimizin yapacağı tabi değerlendirme, alacağı karar önemlidir. Bir iş birliği olur mu olmaz mı bunu da tabi ki biz teşkilatlarımızla konuşuyoruz. Ama bir gerçek var o da şu: Biz şuan itibariyle Türkiye’de 81 ilde 973’e yakın ilçede seçime tek başımıza girecekmişiz gibi hazırlığımızı, çalışmamızı, o il ve ilçedeki yerel problemlerle ilgili özellikle belediyecilik anlamında halkımızın milletimizin beklentileri ile ilgili çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Partimize en iyi şekilde temsil edecek partimizin ilke ve amaçlarıyla uyumlu adayların tespiti noktasında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.' ifadelerine yer verdi.

H.Nesibe Solak-Melisa Adınısever