Flaş Haber Yeni

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL BURDUR'A GELDİ 

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL BURDUR'A GELDİ 

CHP GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL BURDUR'A GELDİ 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Burdur’da Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz’in proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı konuşmalar ile devam etti. Programda Ali Orkun Ercengiz”in Burdur’a kazandırdığı projelerin tanıtım filmi izlendi.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Kadir Koç yaptı.

Daha sonra Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’a hizmet etmekten onur duyduğunu dile getirerek, adaletli ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

Ercengiz konuşmasına 10 yıl içerisinde yaptığı projeleri ve yatırımlardan bahsederek şunları kaydetti:

"Atık su sorununu çağdaş çözümlerle bitirmiş yani hem Gölümüzü̈ temiz Deşarjla kirletmekten hem de şehri kötü̈ kokudan kurtarmış, beraberinde Katı Atık Bertaraf Tesis ile geri dönüşüme katkı sağlamanın yanı sıra 4000 konutun enerji ihtiyacını karşılayan bir tesisle, İçme Suyunun niteliğini değiştirip niceliğini arttırmak için farklı kaynaklara yönelen yağmur Drenaj hatları ile baskın felaketini birçok noktada ortadan kaldıran tarihinde ilk defa Kreşler, Spor Salonları, Semt pazarları, Müzeler, Meydanlar yapan Sosyal Sorumluluk projeleri ile örnek olmuş bir anlayışı ortaya koyduk. Geride kalan 10 yılda Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak Kadın ve Gençlik Kollarımızla, İl-İlçe örgütlerimizle, gönüllerimizle Burdur’u karış karış gezerek sadece Cumhuriyet Halk partililerin değil tüm Burdur’un Belediyesi ve Başkanı olduğumuzu ve özellikle kendisini dışlanmış Hisseden Cumhuriyet Halk Partili Belediyeden yardım alamam diyenlerin her daim yanında, kimi gün yeni doğum yapmış annenin bebek

Çantası, kimi günde yaşamını yitirmiş hemşerimizin kefen bezi olduk. Ortaya koyduğumuz vizyonla altyapı sorunlarını aşarak geldiğimiz iki dönemin sonunda önümüzdeki 5 yıl yine sizlere sözümüz olan projeleri hayata geçirerek gelişmiş bir kenti huzurlu konforlu ve yaşanabilir bir Burdur’u yaratacağız. Sokak canları için ürettiğimiz projeler inşa ettiğimiz binalar tesisler ve donanımlı Araçlarımızla hem insan sağlığını hem de sokak hayvanlarını koruma altına alacağız. Depreme dirençli risk alanları tespit edilmiş kentsel dönüşümleri, gerekirse kooperatifleşmeyle çözüme kavuşturulan nefes alan fırsat sunan güvenli bir şehir yaratmak istiyoruz. Görev yaptığımız geride kalan 10 yılda akçeli hiçbir işimiz olmadan, kendine değil kentine çalışan bir anlayışla bugüne geldik." dedi.

Hale Pak-Melisa Adınısever