Flaş Haber Yeni

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÜSTÜN BURDUR’A GELDİ

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÜSTÜN BURDUR’A GELDİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dün Burdur’a geldi. Gelecek Partisi Burdur İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında Burdur basını ile bir araya gelen Üstün, toplantı sonrası esnaf ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerinde bulundular.

Genel Başkan Yardımcısı Üstün yaptığı konuşmada; "Anadolu’yu geziyoruz. Seçim öncesi son yaz. Bunun kıymetini önemini bildiğimiz için Anadolu’dayız. Gittiğimiz yerde il başkanlarımız, teşkilatımız ile beraber yerel problemleri, yerel sorunlarını dinliyoruz. Onu tartışıyoruz. Onun dışında ülkenin genel meselelerini tartışıyoruz. İnsanlarımızın içerisinde bulunduğu durumu istişare ediyoruz. Bunu genel merkezimize rapor ediyoruz. Genel başkanlığımızla beraber politika geliştiriyoruz. Onun için  Burdur ben sayın genel başkanımızın Yörük kimliği dolayısıyla Yörük ağırlıklı bir şehrimiz. Yörük’ün ne demek olduğunu ben Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olmadan önce zaten biliyordum. Ama Başbakan olduğu bu dönemdeki ‘Devlet’ hassasiyetini gördüğüm zaman Atatürk’ün o veciz sözü ile birleştirdim. Hani diyor ya; "Arkadaşlar, gidip Toros Dağlarına bakınız. Eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla Türk'ü yenemez."

Ben Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı döneminde milletvekili olarak yanındaydım. Onun o Yörük kimliğini nasıl yansıttığını burada şahit oldum. Devletin başı derde girmesin diye, sıkıntılardan kurtulsun diye nasıl mücadele verdiğini, kendinden vazgeçip devletine sahip çıktığına şahit oldum. Onun için bugün caddede sokakta göğsümüzü gere gere rahat rahat geziyoruz.” dedi.

İL BAŞKANI URAL AHMET DAVUTOĞLU’NUN MEKTUBUNU DAĞITTI

Gelecek Partisi Burdur İl Başkanı Eşraf Ural, Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ün katılımcı basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından genel başkanları Ahmet Davutoğlu’nun ‘Liyakatsiz’ ithamlarına karşı yazdığı mektubu dağıttı.

Halil İbrahim Kara