Flaş Haber Yeni

GAZETECİ-YAZAR SÜLEYMAN ÖZIŞIK VEFAT ETTİ

GAZETECİ-YAZAR SÜLEYMAN ÖZIŞIK VEFAT ETTİ

 

GAZETECİ-YAZAR SÜLEYMAN ÖZIŞIK VEFAT ETTİ

Uzun süreden beri kanser tedavisi gören Gazeteci yazar Süleyman Özışık vefat etti. Özışık’ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda:” Uzun süredir kanser illetiyle savaşan Süleyman Özışık'ı kaybettik. Uzun süredir yanımızda olup dualarını esirgemeyen tüm dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan, tanıdık tanımadık herkesten Allah razı olsun. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun...” denildi.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR VE NERELİDİR?

Süleyman Özışık, 1 Mart 1971 tarihinde Iğdır'da doğdu. Lise eğitimi de dahil olma üzere ilk eğitimini Kars'ta tamamladı. Lisenin ardından İstanbul'a gelip çalışmaya başladı. Ardından askere gitti.

Vatani görevinin ardından gazetecilik mesleğine Akşam gazetesinde yaptığı stajla başladı. Akşam gazetesindeki 3 yıllık deneyiminden sonra Milliyet Gazetesi’nde çalıştı. Daha sonra kendisi gibi gazeteci olan öz abisi Hadi Özışık ile birlikte internethaber isimli Türkiye'nin ilk haber sitelerinden birini kurdu. 2005 senesinde, sonsayfa isimli haber sitesini online bir e-gazete platformu haline getirdi.

ÖZIŞIK BURDUR’A DA GELMİŞTİ

Gazeteci Yazar Süleyman Özışık 2015 yılında  Burdur’a gelerek  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu’nda  30 Mart 2015’te "Millete Operasyon" konulu bir konferans vermişti.

 

Halil İbrahim Kara