Flaş Haber Yeni

ERCENGİZ: “VATANDAŞ GEREKSİZ POLEMİKLERE DOYDU”

ERCENGİZ: “VATANDAŞ GEREKSİZ POLEMİKLERE DOYDU”

Burdur  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz geçtiğimiz Çarşamba günü başkanlığında yapılan  Burdur Belediye Meclisi toplantısında içme suyu ile ilgili sosyal medya hesaplarından yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Bu yanıtın ardından aynı gün akşam saatlerinde Ak Parti Burdur İl Başkanlığı basın grubunda içme suyu amaçlı derin kuyu sondaj çalışmaları hakkında yazılı basın açıklamasında bulunuldu.  Başkan Ercengiz yapılan bu açıklamaya da yanıt verdi.  Başkan Ercengiz, sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklama: “DSİ Genel Müdürlüğü’nde bölge milletvekillerimiz ve bizlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda bir takım kararlar aldık ve aldığımız kararlarda DSİ Gn. Müd  yeni kuyular açarak kısa vadedeki su sorunumuzu çözmeyi uzun vadede Karamusa su kaynağının bir şekilde değerlendirilerek ilçelerimizi de içine alan bir proje olabileceğini konuştuk.”

“Bugün mecliste verdiğim cevaplar herhalde canınızı çok sıkmış olacak ki; hemen apar topar belediyemize ait bir işi yine sahiplenerek aklınızca algı yaratmaya çalışıyorsunuz.

Bugün tane tane anlattım anlamazsanız bir kez daha anlatırım bir kez daha anlatırım ancak vatandaş artık bu gereksiz polemiklere doydu.” 

Haber Merkezi