Flaş Haber Yeni

ERCENGİZ: “ İNANIN ÇOK ŞARTLARDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ VATANDAŞIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VATANDAŞA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR.”

ERCENGİZ: “ İNANIN ÇOK ŞARTLARDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ  VATANDAŞIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VATANDAŞA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR.”

ERCENGİZ: “ İNANIN ÇOK ŞARTLARDA BURADA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ İLE BERABER VATANDAŞIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VATANDAŞA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR.”

20 yıl pastasını Gazetemiz Sahibi Hasan Ali Daldal ile birlikte kesen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz;“Burdur’da yazılı ve görsel medya 3 gazetemiz şu an da Burdur’a temsil etmeye çalışıyor.” sözlerine vurgu yaptı. Başkan Ercengiz konuşmasının devamında şunları kaydetti: “İnanın çok şartlarda burada emekçi kardeşlerimiz ile beraber vatandaşın haber alma özgürlüğünü vatandaşa ulaştırmaya çalışıyor. Bu anlamda da yapılan özverinin karşılığının Burdur halkı olarak verilmesini arzularız. Yerel gazetelere sahip çıkılmasını arzularız. Tabii gelişen Dünya içerisinde internet medyası hızla yazılı ve görsel basının yerini aldı ama o kağıt, mürekkep kokusu  hep arzuladığımız bir şey ve gazeteyi okumakta son derece keyifli. Bu anlamda Çağdaş Burdur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Ali Daldal beyin Çağdaş Burdur Gazetesi’nin devamı için gösterdiği çaba ile gazetesini 20’inci yıla ulaştırdı. Nice 20 yıllara ulaşmasını arzuladığımı ifade etmek istiyorum. Nice 20 yıllara”

  

  

HALİL İBRAHİM KARA-H.NESİBE SOLAK