Flaş Haber Yeni

ERASMUS PROJE HAZIRLAMA VE ÇERÇEVE EĞİTİMİ BURDUR MEHMET AKİF ERSOY HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE BAŞLIYOR

ERASMUS PROJE HAZIRLAMA VE ÇERÇEVE EĞİTİMİ BURDUR MEHMET AKİF ERSOY HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE BAŞLIYOR

Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi tarafından proje hazırlama ve çerçeve eğitimi verilecek.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi tarafından Avrupa Birliği Erasmus Projeleri kapsamında 24 saatlik proje hazırlama ve mantıksal çerçeve eğitimi verilecek. Usta öğretici ve İngilizce öğretmeni Gökhan Gözene tarafından verilecek bu kurs 29 Eylül 2023-4 Ekim 2023 tarihleri arasında hafta içi sabah grubu olarak açılması planlanmakta. 


Konuyla ilgili Çağdaş Burdur Gazetemize bilgi veren Usta Öğretici Gökhan Gözene: “Yaptığım proje yetişkin eğitim faaliyetine yönelik bir proje. Toplam 169 başvuru oldu tek kamu kurumu Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi seçildi. 65 yaş üstü yetişkinlerin çevre bilincine yönelik, dönüştürülebilir malzemelerine yönelik, geri dönüşüme yönelik bir eğitim söz konusu. Koordinatör Türkiye aynı zamanda Almanya ve İspanya da ortaklarımız. Proje kapsamında da toplam 30 bin avroluk bir bütçemiz söz konusu.” Şeklinde konuştu.
İki yıldır bu kursun açıldığını dile getiren usta öğretici Gökhan Gözene: “İki yıldır bu kursu yapıyoruz. Erasmus için proje hazırlamak isteyenler katılım sağlıyorlar.  Daha çok devlet kurumlarından geliyorlar ama özel sektörden de isteyenler katılım sağlayabilir.” İfadelerini kullandı. 
Son olarak eğitim sonrasına değinen Gözene: “Bu eğitimden sonra bir proje yaparsanız ve projeniz kabul edilirse tabi yaklaşık 2 yıllık sürekli bir hareket olacak yurt dışında bu süre zarfında yurt dışında erasmus hakkı kazanabiliyorsunuz.” dedi.

Hale Pak