Flaş Haber Yeni

5 ÜLKENİN DAHİL OLDUĞU PROJEYE BURDUR EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

5 ÜLKENİN DAHİL OLDUĞU PROJEYE BURDUR EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya, Romanya ve Türkiye’nin proje ortaklığında yürütülen “Influencers of Mother Earth” Projesi Burdur’da başladı.

Toplamda 35 katılımcının bulunduğu, ERASMUS+ K152 YOU Gençlik Değişimleri Programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Naturulers Gençlik Grubu yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan “Influencers of Mother Earth” projesi Burdur’da başladı. 25 Ağustos Pazar günü başlayan proje, 31 Ağustos Cumartesi günü sona ererek katılımcılar ülkelerine uğurlanacak.

Proje ile ne amaçlanıyor?

Proje, doğa ananın koruyuculuğunu üstlenecek yeni neslin, kurgulanmış çeşitli etkinliklerle doğanın korunması konusunda farkındalık kazanmalarının amaçlandığı bildirildi. Bunun yanı sıra her bir katılımcının birer etkileyici olarak sosyal medya içerik üreticisi vasfını kazanmasında katkı sağlayacağı açıklandı.

Hangi kurumlar proje paydaşı?

Projenin gerçekleştirilme sürecinde Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Burdur Belediyesi Katı Atık Bertaraf Merkezi Müdürlüğü paydaş kurum olarak yer aldığı öğrenildi.

Haber Merkezi

Haber Merkezi