Flaş Haber Yeni

EMEKLİ MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ KÜÇÜKKÖSEN: “GAZZE’DE VAHŞET YAŞANIYOR”

EMEKLİ MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ KÜÇÜKKÖSEN: “GAZZE’DE VAHŞET YAŞANIYOR”

Burdur’da konuşan Küçükkösen: “Umut ederiz ki bir an önce bu mezalim biter, zulüm ve vahşet biter, oradaki insanlar ölmekten ve öldürülmekten kurtulurlar.” dedi.

Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Ali Küçükkösen Burdur’a geldi. Önceki Çarşamba günü geldiği Burdur’da İsrail’in savunmasız, silahsız masum Filistin halkına yaptığı saldılar üzerine de konuşan Genel Başkan Küçükkösen; “Bugün Gazze’de bir vahşet yaşanıyor. Hem de nasıl? Teknolojilerin global köye çevirdiği bir Dünya’da yaşıyoruz. Buna binaen, buna rağmen bütün Birleşmiş Milletler (BM) seyir ediyor. BM’yi teşkil eden ülkeler seyir ediyor. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi hiçe sayılıyor. Yahu bu niye böyle insan haklarını ihlal ediyorsunuz? Çocukları yakarak öldürüyorsunuz? Kadın, çocuk, yaşlı demeden öldürüyorsunuz denildiği halde o barbar ve vahşi anlayışları çerçevesinde öldürmeye devam ediyorlar. Ateşkes sağlanacak diye umudumuz vardı. İlerleyen zaman diliminde umut ederiz ki bir an önce bu mezalim biter, zulüm ve vahşet biter, oradaki insanlar ölmekten ve öldürülmekten kurtulurlar.” dedi.

KATILIMCILAR

Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Burdur Şubesi bürosunda geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen ziyarete Emekli Memur Sen Genel Başkan Yardımcıları Musa Ayar,  Çetin Olgun, Celal Kaya,  Memur Sen Burdur İl Temsilcisi Murat Bulut, Sağlık Sen Burdur Şubesi Başkanı Faruk Ozan, Kadın Komisyonları Başkanı Rahşan Ozan, Emekli Memur Sen Burdur Komisyonu Başkanı Afife Özen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Halil İbrahimKara