Flaş Haber Yeni

EKREM KABAY PARKI’NIN BAKIMLARI TAMAMLANDI

EKREM KABAY PARKI’NIN BAKIMLARI TAMAMLANDI

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunun Ekrem Kabay Parkının bakımlarını tamamladı.

Burdur Belediyesi vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği alanlar yaratmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Ekrem Kabay Parkında yenileme ve temizlik çalışmalarıyla, duvarlardaki yazılar silinerek bakım yapıldı.

  

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ekiplerimiz Ekrem Kabay Parkını bakımdan geçirdi. Parklar, hepimizin ortak kullanım alanlarıdır ve onların temizliği, düzeni hepimizin sorumluluğundadır. Lütfen duvarlara sevginizi ya da isyanınızı yazmayın. Duygularınızı ifade etmek için daha uygun ve yapıcı yollar bulmanızı rica ediyoruz. Hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir çevre oluşturabiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Adnan Altınkurt “Başta Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say’a, Park ve Bahçeler Müdürü Serdar Keskin’e çok teşekkür ediyorum. Parkımızın duvarları çok güzel oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallem adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

Burdur Belediyesi Bülten