Flaş Haber Yeni

DSİ, Burdur’da personel alımı yapacak

DSİ, Burdur’da personel alımı yapacak

-Devlet Su İşleri Burdur’da görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSi), Burdur’da dahil olmak üzere çeşitli illerde toplamda Bin 273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Eleman alımı; DSİ'nin merkez ve taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yapılacak.

Söz konusu personelin 296'sı inşaat mühendisi, 222'si destek personeli, 221'i büro personeli, 104'ü makine mühendisi, 89'u harita mühendisi, 79'u ziraat mühendisi, 74'ü jeoloji mühendisi, 33'ü meteoroloji mühendisi, 30'u koruma ve güvenlik görevlisi, 19'u çevre mühendisi, 19'u elektrik mühendisi, 15'i maden mühendisi, 15'i orman mühendisi, 14'ü elektrik-elektronik mühendisi, 11'i jeofizik mühendisi, 11'i bilgisayar mühendisi, 10'u biyosistem mühendisi, 8'i kimya mühendisi ve 3'ü metalurji mühendisi olarak istihdam edilecek.

-BURDUR’DA İSTİHDAM

DSİ bünyesinde çalıştırılmak üzere Burdur’da 2’si inşaat mühendisi ve 1’i destek personeli olmak üzere toplamda 3 personel alımı yapılacak.

İnşaat mühendisi pozisyonunda istihdam edilmek üzere başvuracak adayların; ilanda yer alan genel şartları taşıması, İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olması ve 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olması gerekmekte.

Destek personeli pozisyonunda istihdam edilmek üzere başvuracak adayların; ilanda yer alan genel şartları taşıması, ortaöğretim kurumlarından mezun olması ve 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavı KPSSP94 puan türünden en az 50 (elli) puan almış olması gerekmekte. Destek personeli alımı için başvuracak adayların ayrıca; Daha önce temizlik işlerinde çalışmış olması, bulaşıcı hastalığı ile temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmaması. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmaması ve 01.01.2023 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekmekte.

-NASIL BAŞVURU YAPARIM?

Başvurular “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden alınmaya başlanmış olup 23 Ocak Pazartesi gününe kadar kabul edilecek. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabiliyorlar. Başvurulara ilişkin ayrıca şu uyarılarda bulunuldu; “Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinde “İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir…” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacak. Bu nedenle adaylar, başvuru işlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmelidirler. Başvuru işleminin süresi içinde hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin başvuru aşamasında sisteme yüklenmesinden, başvuruda bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır. Adayların verdikleri beyanlar ile sundukları başvuru belgelerinin sorumluluğu kendilerine aittir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedecek olup gerçeğe aykırı belge beyan/teslim edenler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.”

Mine Kaya