Flaş Haber Yeni

DADACI KUYUMCULUK KOÇAK ALTIN VE PIRLANTA BURDUR BAYİİ OLDU

DADACI KUYUMCULUK KOÇAK ALTIN VE PIRLANTA BURDUR BAYİİ OLDU

Mustafa Özboyacı açılışa özel altın ürünlerinde yüzde 20, pırlanta ürünlerin yüzde 60’a varan açılışa avantajlı satışların başladığını duyurdu.

 

Ülkemizin önde gelen firmalarından bir tanesi olan Koçak Altın ve Pırlanta Dadacı kuyumculuğa Burdur Bayiliği verdi. Geçen yıl ‘Satış noktası’ olarak hizmet veren Koçak Altın ve Pırlanta, 1 Ocak 2024 yılından itibaren ‘Burdur Bayii’ olarak hizmet vermeye başladı.

 Kuyumcu esnafı ve Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı  açılışa özel altın ürünlerinde yüzde 20, pırlanta ürünlerin yüzde 60’a varan avantajlı satışların başladığını duyurdu. Lacoste’nin bayi olan Dadacı Kuyumculuk’ta her biri birbirinden güzel ve değerli saatlerin de satışı da yapılıyor.

Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize konuşan  Mustafa Özboyacı: “Dadacı 1933 Kuyumculuk olarak dededen toruna 90 yıldır şehrimize hizmet veriyor. Yaklaşık 1 yıl önce Koçak pırlanta ve  altın olarak çalışmaya başlamıştık. Bu yıl (2024) itibari ile Koçak Burdur Bayii olarak hizmet vermeye başladık. Koçak Pırlanta ve Altın firmasının tüm indirimli hizmetlerinden şehrimizdeki vatandaşlarımızın faydalanmasını istiyoruz. Kaliteli ve marka ürünleri şu anda mağazamızda indirimli olarak vatandaşlarımıza sunuyoruz. Müşterilerimize özel pırlanta salonumuzda rahat bir şekilde pırlantalarını seçebilecekleri, çay kahve içebilecekleri bir ortam hazırladık. Bütün müşterilerimizi Burdurlu hemşehrilerimizi buraya bekliyoruz. Düğün, nişan alış-verişleri ve özel gün hediyeleri için Koçak  Altın ve Pırlanta firmasının sağladığı bütün ürünler şu an itibari mağazamızda yansıtılmaktadır. Tüm müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için yıllardır çaba sarf ediyoruz. Bundan sonra da Koçak Altın ve Pırlanta Bayisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Avantajlı olarak şu anda altın ürünlerinde yüzde 20, pırlanta ürünlerin yüzde 60’a varan açılışa özel vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.” dedi.

Halil İbrahim Kara – Zuhal Daldal