Flaş Haber Yeni

CUMHURBAŞKANLIĞI’NIN YEDİTEPE KONSERLERİNDE SAHNE ALAN İKİ SANATÇI AYNI ANDA BURDUR’A GELİYOR

CUMHURBAŞKANLIĞI’NIN YEDİTEPE KONSERLERİNDE SAHNE ALAN İKİ SANATÇI AYNI ANDA BURDUR’A GELİYOR

Cumhurbaşkanlığı Yeditepe Konserlerinde sahne alan iki sanatçı aynı anda Burdur’a geliyor.

TRT Müzik kanalında Aykut Kuşkaya ile Gece Şarkıları isimli programı bulunan Kuşkaya ile Filistin Meselesi ile yurt genelinde tanınırlığı daha da artan ‘Kardan Aydınlık’ isimli eseri ilk seslendiren Taner Yüncüoğlu Burdurlu müzik severlerle bir araya gelecek.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ÇEDES, Burdur Valiliği’nin BESTE ve Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nin İhtisas Mektebi projesi kapsamında “Şehitlerimiz için, Gazze İçin Dua Vakti” konu başlıklı program düzenlenecek. Programa; Aykut Kuşkaya ile Taner Yüncüoğlu’nun yanı sıra Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik de katılım göstererek program başında dua edecek. MAKÜ Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan “Şehitlerimiz için, Gazze İçin Dua Vakti” programı, 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak.

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Burdur İl Temsilcisi Mücahit Kılınç gazetemize verdiği röportajda, programın şehitlerimiz ve Gazze temalı olacağını ve Berat Kandili öncesinde manevi bir iklim oluşturmak için amacıyla düzenlendiğini, dile getirdi. Okul Müdürü Kılınç, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’in program başında şehitlerimiz ve Gazze için dua edeceğini de vurguladı.

10 BİN LİRALIK ÖDÜL DAĞITILACAK

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Burdur İl Temsilcisi Mücahit Kılınç, program öncesinde Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nde “Şehit” temalı kompozisyon yarışması düzenleneceğini ve sonuçlar program esnasında açıklanıp dereceye giren öğrencilere toplam 10 bin liralık ödül dağıtılacağını da ifade etti. 

H.Nesibe Solak