Flaş Haber Yeni

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK DRİFT TUTKUNLARINA SÖZ VERDİ

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK DRİFT TUTKUNLARINA SÖZ VERDİ

Drift tutkunlarıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, o sözü verdi.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, İlimizde faaliyet gösteren Hobi Fest ve BMSK15 modifiyeli araçlar Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Direksiyona geçmeyi de ihmal etmedi.

VEKİLLERİMİZ SPOR TOTO İLE GÖRÜŞTÜ, BUNUN SÖZÜNÜ RAHATLIKLA VERİYORUZ

Bugünün özel bir gün olduğuna değinerek konuşmasına başlayan Başkan Adayı Mehmet Şimşek, drift tutkunlarının taleplerine cevapsız kalmadı. Drift tutkunlarının pist alanı talebine olumlu yanıt veren Başkan Adayı Mehmet Şimşek: “Arkadaşlarımız saha çalışmalarımızda bize bir drift pisti lazım, motor sporlarını yapılabileceğimiz bir alan lazım bize drag pisti lazım dediler. Arkadaşlarımız bizzat bize ulaştılar. Bizde araştırdık ve baktık ki bunun zorluğu yok! Yani sadece şehirden uzak bir yerde trafiğe kapalı özel alan olması gerekiyor. Bu özel alanda da insani ölçüde bir tuvaleti, kafeteryası, tribünü olan keyifle vakit geçirebilecekleri bir yer istediler. Biz bu anlamda çalışmalarımızı yaptık. İlimizde 4 ayrı lokasyonunda yer belirledik, şuan da sadece oturup neresi olması gerektiğini karar vereceğiz. Sadece şu kadar bir ipucu vereyim, örneğin biz geçen gün istasyon parkı projemizi açıkladık, önümüzdeki günlerde de Şeker Plajı ile ilgili projemizi açıklayacağız, orada olağanüstü güzellikte mekanlar var o mekanları biz herkesin keyifle kullanabileceği alanlara dönüştüreceğiz. Belki orada belki diğer belirlenen 3 aylık lokasyonda beraberce karar vereceğiz. Sizlerin istemiş olduğu bu pisti artık biz burada gerçekleştirmek için hazırız, kararlıyız. Bununla ilgili sayın vekillerimiz geçen hafta Ankara'da Sportoto ile bir görüşme yaptılar. Biz bunun sözünü size rahatlıkla verebiliyoruz. Biz bu projeyi Sportoto’nun destekleriyle gerçekleştireceğiz. O yüzden bugünü seçtik bugün de anlamlı bir gün bunun altını çiziyorum. Bu anlamlı günü unutmayın. Bu sözü biz burada verdik.” dedi.

Başkan Adayı Mehmet Şimşek: “Bazıları 10 yıldır söz veriyor, hala yapmadı. Yine yapacakmış gibi bugün açıklama yaptılar. Takdiri ben sizlere bırakıyorum. Allah'ın izniyle bunu biz en kısa sürede Spor Toto’nun destekleriyle gerçekleştireceğiz. İlimize, memleketimize, siz sporseverlere, motor spor sevenlerine hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.” ifadelerini kullandı.

 

Açıklama sonrası Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek katılımcılara teşekkür ederek, direksiyon başına geçti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H. Nesibe Solak