Flaş Haber Yeni

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ İZZET AKBULUT'TAN ÜRETİCİLERE VE ÇİFTÇİLERE DESTEK ÇAĞRISI

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ İZZET AKBULUT'TAN ÜRETİCİLERE VE ÇİFTÇİLERE DESTEK ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, üreticilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, hükümetin desteklemelerinin önemine vurgu yaptı. İzzet Akbulut; “Desteklemeler onlara bir can suyu gibi gelecektir."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, hükümetin seçim öncesi birçok üreticiye desteklemelerini sağladığını belirtirken, özellikle süt ve buzağa desteklemeleri konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Milletvekili İzzet Akbulut'tan Çiftçilere ve Üreticilere Destek Çağrısı

Akbulut açıklamasında;  “Üreticilerimizin birçoğu çok zor durumda sıkıntılı günler geçirmekte. Bu anlamda desteklemeler onların birçoğunun hayatında büyük bir önem arz etmekte. Seçim öncesi hükümet birçok üreticimize, birçok çiftçimize her ne kadar geç kalınmış olsada desteklemelerini, ödemelerini yaptı. Bu anlamda her ne kadar geç kalınmış olsada, zamanında ödenmemiş olsa da ilgililerimize teşekkür ediyoruz. Süt desteklemeleri ve buzağa desteklemeleri henüz hesaplara yatırılmadı. Bayram öncesinde de yatırılmayacağıyla alakalı bilgiler kulağımıza geliyor. Bu anlamda ilgilileri uyarmak gerekiyor. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz, besicilerimiz zaten çok zor günlerden geçiyorlar. Maliyetlerinin çok arttığı günlerden geçiyorlar. Desteklemeler onlara bir can suyu gibi gelecektir.  Bayram öncesi muhakkak süt ve buzağa desteklemelerinin ilgili hesaplara yatırılmasını ilgililerden rica ediyorum. “ ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ