Flaş Haber Yeni

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA AYLA BÜĞDÜZ ATANDI

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA AYLA BÜĞDÜZ ATANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı’nda Merkez İlçe Yönetimi ataması yapıldı. CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na Ayla Büğdüz getirildi. CHP Burdur İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında 5 kişilik geçici merkez ilçe yönetimi açıklandı. CHP İl Yönetimi tarafından ataması yapılan merkez ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Merkez İlçe Başkanı Ayla Büğdüz  ve Yönetim Kurulu Üyeleri: Süleyman Erdönmez, Şafak Aygen Turgut, Mehmet Tekin ve Mustafa Caner.

-yeni yönetimle, 51 köy ve 35 merkez mahallede çalışmalar başlayacak

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, yaptığı basın açıklamasında, ataması yapılan Merkez İlçe Başkanı Ayla Büğdüz’ü kamuoyuna tanıttı. Sözlerine, “Kadın bir merkez ilçe başkanı adayımız olsun istedik.” diyerek başlayan Başkan Akbulut, “Yaptığımız köy çalışmalarında vatandaşla en çok buluştuğumuz nokta köy kahveleri oluyor. Haneleri ziyaret etmemiz, hanelere girmemizin kadınlarımızla daha kolay olacağını daha doğru olacağını düşünmekteyiz ve bir kadın merkez ilçe başkanımızla 51 köyde 35 merkez mahallede hane çalışmalarını çok hızlı bir şekilde başlatarak parti politikalarımızı aktarmak istiyoruz ve yine dinamik bir ekip olarak Cumhuriyet Halk Partisi il binasında mutlaka her gün ilçe başkanımızı, ilçe başkanımız sahadaysa en az 5, 6 ilçe yöneticisinin merkez ilçe başkanlığımızda beklemesini düşündüğümüz bir yapıyı da hep birlikte oluşturacağız.” dedi.

-“ Ben değil biz varız”

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Ayla Büğdüz; “Burdurluyum. Burdur’un yerlisiyim. Antalya Muratpaşa Belediyesi’nden İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden emekliyim. Yıllarca Burduruma hizmet verememenin üzüntüsünü yaşadım ve emekli olur olmaz da buraya geldim. En güzel kendimi ifade edeceğim davam Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada sizlerle birlikteyim. Ben değil biz varız. Biz olacağız. Küsgünlerimizle, kırgınlarımızla hep birlikte calışma yapacağız. Hepinizi yanımda görmek istiyorum. “ dedi.

Mine KAYA