Flaş Haber Yeni

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN BURDUR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN BURDUR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, çeşitli ziyaret ve toplantılar için Burdur’u ziyaret etti.

Bugün saat 10.00’da CHP Burdur İl Binası’nı ziyaret eden Özel, ardından Burdur Belediyesi’nde Büyükşehir olmayan 21 İl Belediye Başkanı ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye binası önünde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunan Özgür Özel, Burdur Belediye Başkanı’nın üçüncü kez seçilmesini Burdur’da bir ilki temsil eden önemli bir gelişme olarak değerlendirdi. Özel, konuşmasında, “Burdur Belediye başkanımız 3.kez seçildi. Burdur’da ilk kez olan bir şey. Çok önemli bir şey ama aslında onu seçen Burdurlular seçtiren de sizsiniz. Siz çalışmasanız, alın teri dökmeseniz, masa başında dirsek çürütmeseniz bu belediyeye gelen herkese güler yüz göstermeseniz, Burdur’u tertemiz yapmasanız, çiçek gibi yapmasanız bu insanlar seçmez, değiştirir. Seçtiğine göre ondan da razılar sizden de razılar. “ dedi.

Özel, Burdur Belediyesi çalışanlarının fedakarlığından övgüyle bahsederek, “O sizden çok razı, diyor ki; “Çalışanlarımız çok fedekar.” Hep beraber çalışacağız. Tabii siyasi bir şey söyleyemem burada. Çünkü burası devlet kurumu, kamu hizmeti yapan bir yer. Buraya çok geldim. Ali Orkun benim kardeşim. İlk kez Cumhuriyet Halk Partisi’nin ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak geliyorum. Ümit ediyorum ileride çok büyük başarılara hep birlikte elde edeceğiz. “ ifadelerine yer verdi.

Özgür Özel, Burdur’un sorunlarına da değinerek,"Hep birlikte Burdur’un bütün sorunlarını çözeceğiz. Bu gölün kurumasına da dur diyeceğiz. Yoksulluğa da dur diyeceğiz. Fasulye üreticisinin, domates üreticisinin, kabak üreticisinin sorunlarını da çözeceğiz. Balıkçının da sorununu çözeceğiz. Nasıl belediyeyi aldıysak, 23 milyar dolar neredeyse bugünkü parayla 1 milyara yakın borçla 1 lira borcu kalmadı belediyenin. Belediyeyi nasıl iyi yönettiysek, ülkeyi de iyi yöneteceğiz. Burdur’u da iyi yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.

Son olarak vatandaşlara ve tüm Türkiye'ye seslenerek, devletin ve yerel yönetimlerin her durumda yanlarında olduklarını vurgulayan Genel Başkan Özel konuşmasında şunları kaydetti;”Biz halkı düşünen insanlarız. Siz bizim halka temas eden yüzümüzsünüz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Son diyeceğim şudur; Bana bir telefon mesafedesiniz. Başkanımın kapısı açık. Başkana derdini söyleyeceksin. Türkiye’nin bir yerinde askeriniz olur, yolcunuz olur. Askeriniz askerimizdir. Yolcunuz yolcumuzdur. Hastanız hastamızdır. Yeriniz başımızın üzeridir. Başkan söyler, 81 ilde 947 ilçede baba evimiz var bizim. 411 ilçede de belediye başkanlarımız var. Her yerde gece gündüz nöbet tutan eczacılar da var. Yani Türkiye’nin bir yerinde bir şeyi olupta yardıma ihtiyacınız olursa Türkiye’nin en büyük ailesi hizmetinizde.”

Hatice Nesibe Solak