Flaş Haber Yeni

CHP BURDUR’DA SEÇİM HEYECANI

CHP BURDUR’DA SEÇİM HEYECANI

Cumhuriyet Halk Partisi 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları kongresi başladı. Merkez ilçe Gençlik Kolları seçimi bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yapıldı.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Osman Kaan Güraksu, seçim öncesi yaptığı konuşmada, gençler olarak ülkenin sadece yarınını değil, bugününü de inşa edeceklerini söyledi.

Güraksu konuşmasında şu şekilde devam etti:

Cesaretimiz, kararlılığımız, tüm birikimimiz ve enerjimizle Türkiye’nin geleceğini birlikte aydınlatacağız.

farkında olduğumuz üzerimizde ki büyük sorumluluk duygusuyla ve Türkiye’nin zaptedilemeyen son  kalesi partimizin bir mensubu olmanın gururuyla Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu zamana kadar kazandığımız her zafer gençliğimizin dinamizmi ve inancı ile oldu. Şimdi bu enerji ve inancı daha da ileri taşımak, Cumhuriyet Halk Partisi gençlik örgütlerinin gücüne güç katmak amacıyla genç yol arkadaşlarım ile birlikte karşınızdayız.

Desteğinizi ve güveninizi yanımızda hissederek bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için bütün özverimizi ortaya koyacağız.

Çağdaş, demokratik ve laik Türkiye ideallerimize, partimizi genel iktidara taşıyacağımız aydınlık yarınlar mücadelemize yürüdüğümüz bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum.

Tüm gençlik Örgütü’nde ki arkadaşlarımızın her platformda dillendirmiş olduğu emeğin en yüce değer olduğunun farkındalığı ile aydınlık günlere olan inancımızla sizleri selamlıyoruz.

Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi”

Tek adayla gidilen seçimde 48 oyla Osman Kaan Güraksu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

 

 

Hale Pak