Flaş Haber Yeni

CHP BURDUR İL KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI ŞENGÜL TEKİN: "KADIN MÜCADELESİNDE GÜÇLÜ ADIMLAR ATACAĞIZ"

CHP BURDUR İL KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI ŞENGÜL TEKİN:

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan duyurunun ardından Burdur İl Kongresi başkan adaylığına ilk isim başvurusunu yaptı.

CHP’nin emektar isimlerinden, geçmiş dönemlerde Burdur İl Sekreterliği ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Şengül Tekin, İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şengül Tekin, 7 Temmuz’da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek  CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı Burdur İl Kongresi seçimlerinde görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirtti. Eğitim ve iş hayatında kazandığı deneyimlerle partisine katkı sağlamayı hedeflediğini ifade eden Tekin, kadınların siyasal yaşama daha aktif katılımını sağlama ve Burdur’da güçlü bir kadın mücadelesi başlatma konusunda kararlı olduğunu ifade etti. 
Tekin yaptığı açıklamada;"Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partimiz, yerel seçimlerde elde ettiği büyük zaferin ardından örgüt yapısını güçlendirerek yeni bir heyecan ve ruhla ülkeyi daha verimli yönetme hedefini benimsemiştir. Kadın kollarımız, mevcut görev dağılımı içinde her zamanki gibi karşılıksız ve fedakarca çalışan bir emek bileşkesinin ürünüdür. Bu göreve layık görülmeme ve aday olmam konusundaki teşvikleri için yol arkadaşlarıma, il ve ilçe başkanlarına ve değerli yöneticilere içtenlikle teşekkür ediyorum. Örgütlü mücadeleye ve dayanışmanın gücüne olan inancımı kadınlardan aldığım güçle yine kadınlara vermeye çalışacağım." ifadelerine yer verdi.

Melisa Adınısever (Özel Haber)