Flaş Haber Yeni

CHP, ADD, ÇYDD, EĞİTİM-İŞ, EĞİTİM-SEN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

CHP, ADD, ÇYDD, EĞİTİM-İŞ, EĞİTİM-SEN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Burdur Şubesi Başkanlığı, Eğitim-İş ve Eğitim-Sen Burdur Şubesi Başkanlıkları ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Burdur Şubesi Başkanlığı 30 Ağustos Zaferi’nin 100. Yılında Burdur Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sundular.

TBMM İdare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile ADD, ÇYDD, Eğitim-İş ve Eğitim-Sen Burdur Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı çelenk sunma töreni 30 Ağustos 2022 Salı günü saat 12.30’da gerçekleşti.

Çelenk sunma töreni sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmada bulunan CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut; “30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.”dedi.

Haber Merkezi