Flaş Haber Yeni

ÇELTİKÇİ MAYDANOZ VE KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

ÇELTİKÇİ MAYDANOZ VE KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

Çeltikçi Belediye Başkanlığı ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin iş birliği ile 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Çeltikçi Maydanoz ve Kültür Sanat Festivali yapılacak. Bu yıl birincisi yapılacak olan festivalde Duygu Çivril, Uğur Önür, Yudum ve Mehmet Aktürk konser verecek. Festival çeltikçi Açık Pazar yerinde 14.30-15.00 saatleri arasında maydanoz yarışması ile başlayacak ve aynı yerde stant ziyaretleri ile devam edecek. Katılımın yüksek olacağı iddia edilen Maydanoz ve Kültür Sanat Festivali’nde program 17.00’da yemek ikramı ile başlayacak. Akabinde 19.30’da başlayacak konserler ile devam edecek.

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Diri tüm halkımızı festivale davet ederek festivalin bol eğlenceli ve coşkulu geçmesini temenni etti.

Festivale katılamayacaklar için TTV15 sosyal medya hesaplarından festival süresince canlı yayın yapılacağını söyleyen TTV15 yetkilisi “Çeltikçi Belediyesi ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliği ile ilki düzenlenen Maydanoz ve Kültür Sanat Festivali'nin coşkulu geçmesini diliyoruz.” dedi.

MELİSA ADINISEVER