Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA BİN ÖĞRENCİ DAHA TRAFİK EĞİTİMİ ALDI

BURDUR’DA BİN ÖĞRENCİ DAHA TRAFİK EĞİTİMİ ALDI

Emniyet ekiplerinden Çavdır, Gölhisar ve Karaman ilçelerinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çavdır, Gölhisar ve Karamanlı’da öğrencilere yönelik trafik eğitimleri verildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı tedbirleri kapsamında çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi ve Çocuk Trafik Eğitim Parklarında uygulamalı eğitim verildi.

Konuyla ilgili Burdur Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler birimi tarafından yayımlanan basın bülteninde: “Uygulamalı faaliyetlerin eğitim-öğretim dönemi boyunca etkin olarak yürütülmesi talimatına istinaden; Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirlikleri olarak Çavdır İlkokulu ile Çavdır Ortaokulunda, Gölhisar Merkez İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu, Adnan Menderes İlkokulu ve Atatürk İlkokulunda ve Karamanlı İlçesi Atatürk İlkokulu ve Nimet Güvener İlkokulunda öğrenim gören toplamda 1011 öğrenciye Taşınabilir Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Haber Merkezi