Flaş Haber Yeni

BURDUR’UN SEVİLEN İŞ İNSANI FEYZİ OKTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BURDUR’UN SEVİLEN İŞ İNSANI FEYZİ OKTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Burdur’un önde gelen hayırsever iş insanı HASTEL Gıda Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurucusu eski Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkanı, Burdur 1.Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Feyzi Oktay vefat etti. 

Ülkemizin ve Burdur’un istihdamına ve ekonomisine çok büyük katkılar sağlayan Feyzi Oktay’ın cenazesi 4 Ağustos 2024 Pazar günü saat 14.00’da Burdur Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Cenaze namazına Ak Parti Burdur Milletvekili Prof.Dr. Adem Korkmaz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Butso) Yusuf Keyik, Butso Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçıkoğlu, Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi Hasan Ali Daldal, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, kurum müdürleri, esnaf, tüccar ve iş insanları ile çok sayıda Burdur halkı katıldılar, Oktay ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular.

GAZETEMİZ SAHİBİ HASAN ALİ DALDAL BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi Hasan Ali Daldal, eşi Durdu Daldal hakkın rahmetine kavuşan hayırsever iş İnsanı Feyzi Oktay’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilediler. 

 

Mine Kaya-Halil İbrahim Kara