Flaş Haber Yeni

BURDURSPOR’DA FAİR-PLAY UYARILARI

BURDURSPOR’DA FAİR-PLAY UYARILARI

Burdurspor ekibi 12 Aralık 2023 Salı günü Prestij Otel’de yemekte buluştu.

2023-2024 futbol Sezonunda Burdurlu gençlerin yanına üniversiteli genç oyuncuları harmanlayıp güzel bir takım ruhu ve dayanışma yanında futbol adına pozitif oyunu sahaya yansıtmayı başaran Burdurspor, Prestij otelde yemekte buluştu. Kulüp Başkanı Genç İş insanı Ömer Kıymaz, teknik kadro ve oyuncularla yemekte bir araya geldi. Teknik ekibe ve oyuncularına teşekkür eden Kıymaz: “Amacımız, geleceğin Burdurspor’unu inşaa etmek. Amatör ruh ile profesyonel disiplini sağlayarak sporseverlere Burdurlu gençlerin ağırlıklı olduğu pozitif futbolu sahada görmelerini sağlamaktır.” dedi.

Başkan Kıymaz konuşmasının devamında, futbolculara pazartesi günü yaşanan, futbol adına hoş olmadığını, hepimizi üzen görüntülerin yaşanmaması için futbolun neticede bir oyun olduğunu, kazanmanın ve kaybetmenin bu oyunun doğasında var olduğunu vurgularken başta hakemler olmak üzere futbolun tüm paydaşlarına gereken saygının gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kıymaz,  insanın olduğu yerde hata olabileceğini, futbolcularının ise fair-play anlayışını merkeze alarak aynı şekilde çizgilerini korumalarını istedi.

H.Nesibe Solak