Flaş Haber Yeni

BURDURLULAR OTOBÜSÜN YARI FİYATINA ISPARTA’YA GİTMEK İSTİYOR

BURDURLULAR OTOBÜSÜN YARI FİYATINA ISPARTA’YA GİTMEK İSTİYOR

-Burdurlular Güller Ekspresine sabah saatlerinde Burdur – Isparta seferi eklenmesini istiyorlar.

Güller Ekspresi’nin Burdur Garı’na gelişi; Isparta’da eğitim alan öğrenciler, tıp fakültesi hastanesine gidenler ve çalışanlarda büyük heyecan ve beklenti oluşturdu.

Güller ekspresi Burdur – Isparta bilet fiyatını gören Burdurlu öğrenciler, sabah saatlerinde Burdur’dan Isparta’ya hareket eden bir seferin daha eklenmesini talep ediyorlar.

Gazetemiz muhabirine konuşan bir öğrenci; “Trenin Burdur Garı’na girdiğini duyunca önce heyecanlanmıştım. Çünkü fiyatların daha uygun olacağını tahmin ediyorduk. Ancak gördük ki, tren Burdur’dan Isparta’ya yalnızca akşamları gidecekmiş. Isparta’dan Burdur’a gelenler için avantajlı bir durum oluşmuş ama bizim için trenin çok da bir faydası olmayacak. Çünkü Isparta’da okuyan kesim ya da SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitmek isteyen, Isparta’da işi olan, gezmek isteyen Burdurlular sabah saatlerinde Isparta’ya gidip akşam Burdur’a dönmek istiyorlar. Biz tren için çok sevindik ama seferlerin düzenlenerek hem sabah hem de akşam Burdur – Isparta / Isparta – Burdur seferlerinin karşılıklı olarak sağlanmasını talep ediyoruz. Bu haliyle çok daha fazla yolcu kapasitesine ulaşılacağına inanıyoruz.” dedi.

Burdur – Isparta Bilet Fiyatları

Tren: Burdur – Isparta bilet fiyatı 40 TL

Otobüs: Burdur – Isparta bilet fiyatı 90 TL

Mine Kaya