Flaş Haber Yeni

BURDURLU GENÇ ÖZEL BİR BANKA’NIN REKLAM YÜZÜ OLDU

BURDURLU GENÇ ÖZEL BİR BANKA’NIN REKLAM YÜZÜ OLDU

Özel Haber

Burdur’da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Cenk Kenan Öztürk, bir üniversite öğrencisinin projesine yardımcı olmak için çıktığı yolda özel bir bankanın reklam yüzü oldu. 


Özel bir bankanın 12 Ocak Cuma günü ilk olarak sosyal medya üzerinden yayına sunduğu reklam filminde Burdurlu bir ortaokul öğrencisi başrol oldu. Burdur Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki Kozlucalı Cenk Kenan Öztürk, ailesinin de izni ile bir üniversite öğrencisinin projesine yardımcı olmak için gönüllü olarak oyunculuk yapmayı kabul etti. Yönetmenliğini İsmail Fırtına’nın yaptığı reklam filminin çekimleri Burdur Merkez Kışla Mahallesi'nde yapıldı. Film, daha sonra banka tarafından beğenilerek reklam filmi olarak yayına sunuldu. 

Reklam filmine ilişkin gazetemiz muhabirine konuşan Baba Serkan Öztürk, “Oğlumun böyle bir reklam filminde başrol olarak rol almış olmasından dolayı gurur duydum. Başlangıçta sürecin bu şekilde gelişeceğini biz bilmiyorduk. Oğlum ilk olarak bir üniversite öğrencisinin projesine destek olmak için rol almayı kabul etmişti ve projenin çekimlerine de sevine sevine gitmişti. Daha sonra bunun bir reklam filmine dönüştüğünü görünce ve özellikle de bu bankanın reklamı olunca çok daha fazla mutlu oldu. Projenin reklam filmine dönüştüğünü de yayına girdiği gün öğrendik. Bize videonun tamamı yayına girdiği zaman geldi. Biz o videodan izledik ve sosyal medyadan da öyle paylaşıldı. Filmi izlediğimde oğlumun çok güzel bir oyunculuk yaptığını gördüm. Bundan dolayı da oğlumla gurur duyuyorum.” dedi.

Mine Kaya