Flaş Haber Yeni

Burdurlu alev savaşçıları bu kez de Nazilli’de görevde

Burdurlu alev savaşçıları bu kez de Nazilli’de görevde

Nazilli’deki orman yangınına Burdur’dan da ekipler katıldı

Orman Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Aydın Nazilli’de önceki gün orman yangını meydana geldi. Çıkan orman yangınına 2 uçak, 7 helikopter, 12 arazöz ve 2 dozer ile müdahale edildi. Müdahaleye Burdur’dan da destek ekipler katıldı. Yangına müdahale için kısa sürede yola çıkan ekiplere ilişkin Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bu kez de Nazilli’den gelen yangın haberi ile ekiplerimiz yola çıkıyor. Sağ salim gidip gelin inşallah arkadaşlar.” açıklamasında bulundu. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, “Durmak yok. İtfaiye ekiplerimiz Aydın Nazilli’de başlayan yangına müdahale etmek için yola çıktı. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah.” dedi.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Nazilli’deki orman yangını, ekiplerin kısa sürede sağladığı hummalı çalışma sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın haberinin duyurulmasından yaklaşık 3 saat sonra yangının kontrol altına alındığı haberi duyuruldu. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kontrol altına alındı! Bu üç kelimenin ardında canları pahasına mücadele eden kahraman ateş savaşçıları var. Emek var, alınteri var. Bu üç kelimenin ardında vatan aşkı var. Emeğinize sağlık.” dedi.

Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “#OrmanınKahramanları son ateş sönene kadar #YeşilVatan için mücadele etmeye devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi