Flaş Haber Yeni

BURDUR'DAKİ YÜKSEK ÖĞRENİM YURTLARI İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BURDUR'DAKİ YÜKSEK ÖĞRENİM YURTLARI İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA YÜKSEK ÖĞRENİM YURTLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Valisi Sayın Dr. Türker Öksüz başkanlığında, 2024-2025 akademik takvimi uyarınca 16 Eylül 2024 tarihinde eğitime başlayacak olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yerleşen öğrencilerin, yüksek öğrenim yurtlarına yerleşim süreçleriyle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.



İlimizdeki mevcut yurt ve kapasiteleri ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın sunum yaptığı toplantıda, üniversite öğrencilerinin konforlu ve güvenli bir barınma ortamında eğitimlerine devam etmeleri için alınacak önlemler ve yapılacak düzenlemeler ele alındı.

Vali Öksüz toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede MAKÜ'yü tercih eden Öğrencilerimizin başta barınma olmak üzerek, İlimizde huzur ve güven ortamı içerisinde öğrenimlerini tamamlamaları için ilgili tüm kurumlarımızla birlikte koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıya başta Vali Dr. Türker Öksüz olmak üzere MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Özçelik, Şube Müdürü Figen Kaya ve Yurt Müdürleri katıldı.

Burdur Valiliği Bülten