Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA VATANDAŞLARIN İHBARLARI GÜVENLİĞİ ARTIRIYOR

BURDUR'DA VATANDAŞLARIN İHBARLARI GÜVENLİĞİ ARTIRIYOR

Burdur Valiliği’nde Vali Dr.Türker Öksüz başkanlığında İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik katılımıyla 29 Temmuz Pazartesi günü Ortak Güvenlik Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar hakkında bilgi verdi. Vali Öksüz, “İlimizde 112 Acil Çağrı Merkezimize vatandaşlarımız tarafından 6610 adet 112 ihbarı, 86 e-posta ihbarı, 112 KADES ihbarı yapılmış, meydana gelen toplam 1070 olaya kolluk görevlilerince müdahale edilmiştir. İhbar sayılarımız bize kolluk görevlilerinin halkla ilişkilerinin istenilen düzeyde olduğunu göstermektedir. Ayrıca vatandaşlarımızın da suça olan hassasiyetleri bizleri memnun etmiştir.” dedi.

Toplantıda, güvenlik önlemleri ve vatandaşların bilinçlendirilmesi konuları üzerinde duran Vali Öksüz, güvenlik güçlerinin halkla olan işbirliğinin önemine vurgu yaparak, vatandaşların her türlü suç ve güvenlik ihbarını yapmaktan çekinmemeleri gerektiğini belirtti.

Melisa Adınısever