Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA ULAŞIM SPONSORLUK SÖZLEŞMESİNDE İMZALAR ATILDI

BURDUR’DA ULAŞIM SPONSORLUK SÖZLEŞMESİNDE İMZALAR ATILDI

 

Burdur Amatör Spor Kulübü Federasyonu ile Macit Tur arasında ulaşım sponsorluk sözleşmesi imza töreni gerçekleşti.

İmza Töreni 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 13.00’da Burdur ASKF binasında gerçekleşti. İmza törenine, Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şİmşek, Macit Tur yetkilisi Hakan Macit, Mesut Macit, Burdur MAKÜ Spor Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Burdur MAKÜ Spor Başkan Yardımcısı Alaettin Kalkan ve Macit Tur’a bağlı şoförler katıldı.

Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek imza töreni öncesinde açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada “En güzel gelişmelerden bir tanesi de bugün toplanmamızın sebebi olan gelişmemizden bir tanesi de ulaşım sponsorluğu olarak Macit Tur firmamızla beraber bugün inşallah bir sponsorluk sözleşmesi imzalayacağız. Macit Tur firmamız bize bugün yıl içinde merkezde bulunan takımlarımızın deplasmanlarına gidip gelmelerini sağlayacaklar kendileri. Ben bu kapsamda amatör spor camiası adına size çok çok te teşekkür ediyorum. Yine amatör spor haftasında yaptığım konuşmalarda hem bu yıl hem geçen yıl sponsorluk anlamında gerçekten bir desteğe ihtiyacımız olduğu bu anlamda bize sahip çıkılması gerektiğini söylemiştim. Sizler de, ilk defa bize destek olduğunuz için, yolu açtığınız için bizlere örnek olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizin sayenizde güzel keyifli bir sezon geçirir ve başkasına örnek bir sponsorluk anlaşması olur diye ümit ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.  

Macit Tur Yetkilisi Hakan Macit ise; “Öncelikle bize bu sponsorluğu bizlere teklif ettiğiniz için biz de teşekkür ediyoruz. Her şey Burdur’umuz için olsun, spor kulüpleri hep Burdur’umuz adına güzel sonuçlarla her maçtan her şeyden güzel bir sonuçla döneriz diye temenni ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların sonunda imza törenine geçildi ve imzalar atıldı. Her iki taraf birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 

H.Nesibe Solak