Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA ÜCRETSİZ, MASAL SAATİ VE OYUN ATÖLYESİ

BURDUR’DA ÜCRETSİZ, MASAL SAATİ VE OYUN ATÖLYESİ

Burdur İl Halk Kütüphanesi’nde ücretsiz Masal Saati ve Sanat Atölyesi etkinliği düzenlendi

Burdur İl Halk Kütüphanesi’nde “Masal Saati Eşliğinde Sanat Atölyesi” etkinliği 21 Eylül Cumartesi günü düzenlendi. Gönüllü eğitmen Dilek Rabia Ergül’ün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklar ve ebeveynler, keyifli anlar yaşadı.

TAVŞAN İLE KAPLUMBAĞA HİKAYESİ VE SANAT ÇALIŞMALARI

Masal saati bölümünde ünlü Tavşan ile Kaplumbağa hikayesi anlatıldı. Ardından, çocuklar hayal güçlerini kullanarak tavşan ve kaplumbağa figürlerini boyama fırsatı buldular. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileler, bu tür faaliyetlerin çocukların gelişimine katkı sağladığını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

GÖNÜLLÜ EĞİTMENLERLE ATÖLYELER ÇOĞALACAK

Burdur İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen atölyeler, gönüllü eğitmenlerin desteği ile ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Atölye sayısının artırılması ise yeni gönüllü eğitmenlerin başvurularına bağlı. Gönüllü eğitmen sayısının artmasıyla birlikte, farklı branşlarda yeni etkinlikler, eğitimler ve atölyeler de kütüphane programına eklenebilecek.

GÖNÜLLÜ EĞİTMENLİK BAŞVURULARI

Gönüllü eğitmen olmak isteyen kişilerin Burdur İl Halk Kütüphanesi Halkla İlişkiler Birimi ile doğrudan iletişime geçerek başvuru yapabilecekleri bildirildi.

MİNE KAYA