Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA TEFECİLİK SUÇUNA KARŞI KARARLI MÜCADELE DEVAM EDİYOR

BURDUR'DA TEFECİLİK SUÇUNA KARŞI KARARLI MÜCADELE DEVAM EDİYOR

JANDARMA EKİPLERİNDEN TEFECİLİK İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI: 1 ŞAHIS TUTUKLANDI

Güvenlik güçleri tarafından halkın huzuru ve genel asayişin sağlanması için, suçun önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor. 

  

Bu bağlamda, İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen planlı çalışmalar neticesinde Tefecilik suçu (TCK Madde 241) ile mücadele kapsamında 27 mağdur/şüpheli tespit edildi.

 Elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen operasyonla, olayın şüphelisi olarak belirlenen (M.Y.) isimli şahıs yakalanmıştır. Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramalarda ise şunlar bulundu;

1 adet cep telefonu, 1 adet alacaklara ilişkin Fihrist/Ajanda, 10 adet boş senet, 42 adet (1.071.000 TL) değerinde senet, 5 adet imzalı boş senet, 4 adet rehin sözleşmesi, 10 adet üzerinde isim ve miktarı yazılı (747.000 TL) borç verilen şahıslara ilişkin isim listesi ele geçirildi.

Bucak Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan (M.Y.) isimli şüpheli gerekli adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

HABER MERKEZİ