Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA SEDA BİLİCİ GÜZELLİK SALONU AÇILDI

BURDUR'DA SEDA BİLİCİ GÜZELLİK SALONU AÇILDI

Burdur’da yeni bir iş yeri daha açıldı.

Genç girişimci Seda Bilici Burdur Merkez Bağlar Mahallesi Hava Alanı Caddesi üzerine güzellik salonu açtı. Geçtiğimiz Cumartesi açılan salonun açılışını CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, CHP İl Başkanı Kadir Koç, Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı,  Burdur Berberler Odası Başkanı Veli Soy,  Manavlar Odası ve Yeni Burdur Esnaf, Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

PROTOKOL KONUŞMALARI

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut açılışta yaptığı konuşmada:  “Burdur’a yapılan her açılışta çok mutlu oluyoruz. Burdur’un geliştiğini, kalkındığını görmek bizleri mutlu ediyor. İş insanlarımızın Burdur’a güvenerek bir işletme açmasından dolayı da muazzam derecede keyif alıyoruz. Seda kardeşimizin açtığı işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın tebrik ediyorum.” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: “2014 yılında göreve geldiğimizde buraları su basıyordu. Bu caddemiz her yağmur yağdığında suyla doluyordu. Burdur’da Gazi Caddesi’nden başka iş yapılmaz derken Seda Bilici bugün geldiğimiz noktada Bağlar Mahallemizde güzel bir iş yerini Burdur’a kazandırıyor. Ben olaya şehircilik tarafından baktığımda demek ki Burdur doğru yerde doğru zamanda doğru yatırımlar yapıldığı zaman kabul görüyor. Bizlerde bu kenti yöneten insanlar olarak şehrin gelişimine katkı koymak, şehrin değişimine ayak uydurmayı sağlamak için bütün var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bugün burada yeni bir iş yeri açan arkadaşımız umuyorum işleri hep istediği gibi olur. Ben kendisini kutluyorum. Allah hayırlı bereketli bol kazançlar versin.”   sözlerine yer verdi.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, “Burdur’da Yeşilovalı vatandaşımız çok fazla. İnşallah Yeşilovalı vatandaşlarımız da Burdurlu vatandaşlarımız ile birlikte sahip çıkarlar. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

İşletme sahibi Seda Bilici açılış programına katılan herkes teşekkür etti.

Halil İbrahim Kara