Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET KAZA: MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

BURDUR'DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET KAZA: MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

Burdur'un Şirinevler Mahallesi Boyacıoğlu Caddesi'nde bugün yaşanan trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Olaya dair edinilen bilgilere göre, otomobil Mehmet M. (52) tarafından kullanılıyordu ve Boyacıoğlu Caddesi üzerinde seyir halindeydi. Kavşakta sola dönüş yapmak isteyen otomobil sürücüsü, arkasından gelen ve sollamaya çıkan  motosikleti fark edemedi ve sol ön kapısına çarptı.

Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü olan Hakkı Ö. (35) ağır bir şekilde yaralandı. Olayı gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında ilk müdahaleyi yaptılar ve ardından yaralı Hakkı Ö.'yü ambulansla Burdur Devlet Hastanesine sevk ettiler. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazaya ilişkin polis tarafından soruşturma başlatıldı.

MELİSA ADINISEVER