Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA ORMAN TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

BURDUR’DA ORMAN TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan ‘Orman Temizliği’ etkinliği, Burdur’da da hayata geçirilecek.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılacak etkinlik, 20 Ekim Pazar günü saat 11.00’de Burdur Kent Ormanı’nda başlayacak.

Gönüllü gençler ve Gençlik Liderlerinin katılım göstereceği temizlik çalışması, çevreye duyarlılığı artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek ve ormanların korunmasına dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor. Etkinlik, Türkiye genelinde geniş katılımla gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın iş birliğiyle düzenlenen etkinliğe, üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, özel sektör temsilcileri ve diğer kamu kurumlarının da destek vereceği belirtildi.

Burdur Kent Ormanı’ndaki etkinlikte yer almak isteyen gönüllülerin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Mine Kaya