Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA OKUL KIYAFETİ SATIŞLARI SÜRÜYOR

BURDUR’DA OKUL KIYAFETİ SATIŞLARI SÜRÜYOR

Burdur’da il genelindeki ilçeler dahil tüm okulların kıyafetlerinin satış adresi, Burdur Merkezdeki konfeksiyonlar oldu.

Burdur’da okul kıyafeti satışları devam ediyor. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte konfeksiyon mağazalarında okul kıyafeti satışları da başlamıştı. Edinilen bilgiye göre kıyafet satışları, yıl boyunca devam edecek.

Okul kıyafeti satışları ile ilgili gazetemiz muhabirine konuşan Çiçek Konfeksiyon yetkilisi Betül Çiçek, "Okul kıyafeti satışlarımız iki hafta öncesinde çok yoğundu. Şu anda yoğunluk azaldı ama satışlarımız hala devam ediyor. Satışlarımız yarıyıl tatiline kadar devam eder. Çünkü, aileler yedek kıyafet ihtiyacı hissediyorlar ya da mevcut kıyafetler yırtılıyor vs. çeşitli nedenlerle satışlarımız dönem boyunca sürüyor.” dedi.

BURDUR’DA OKUL KIYAFETİ FİYATLARI

Kıyafetlerin fiyatlarına ilişkin de bilgi veren Çiçek; “Kışlık kapşonlu kıyafetlerimiz 500, lakost uzun kollu kıyafetlerimiz 350, kısa kollularımız 300, lastikli pantolon 350 ve eşofman altlarımız ise 200 Liradan satılıyor. Kıyafetlerimizin tamamı kendi imalatımız ve fiyatlarımız bütün okullarımız için sabit. Bütün ilçeler de dahil bütün okulların kıyafetleri için satışımız mevcut." dedi.

  

MİNE KAYA