Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA LÖSEV’DEN 20 AİLEYE DESTEK ELİ

BURDUR’DA LÖSEV’DEN 20 AİLEYE DESTEK ELİ

LÖSEV'den Kanserle Mücadele Eden Ailelere 12 Ay Boyunca Et Desteği

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), kanserle mücadele eden ailelere sağladığı desteklere bir yenisini daha ekliyor. Vakıf, Mutlu Et Projesi çerçevesinde bu yıl da on binlerce aileye taze kırmızı et ve et ürünleri desteği sunuyor. LÖSEV, Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde, 81 ilde yıl boyunca kanser hastalarına ve ihtiyaç sahibi ailelerine kesintisiz olarak et desteği veriyor.

Sağlıklı beslenme zincirinin en önemli halkalarından biri olan protein, lösemi ve kanser tedavilerinde hayati bir rol oynuyor. Yetersiz protein alımı, hastalığın iyileşme sürecini yavaşlatırken, enfeksiyonlara karşı vücut direncini de azaltıyor.

Mutlu Et Paketleri Antalya, Burdur ve Isparta'daki Ailelere Ulaştırıldı

LÖSEV’in sağladığı et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve aileleri yararlanıyor. Hastalar, vakumlu ambalajlarda taze et olarak veya LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden hijyenik koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşabiliyor. Vakıf, 81 ilde sürdürdüğü et dağıtımlarını bu yıl da aralıksız devam ettiriyor. Antalya, Burdur ve Isparta’da gerçekleştirilen et yardımlarında, LÖSEV’e kayıtlı 300 hasta ve ailelerine taze et ve et ürünleri ulaştırıldı.

Burdur’da LÖSEV’den 20 Aileye Destek Eli

Burdur’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)  tarafından 20 aileye et desteği sağlandı. Emekli olduktan sonra LÖSEV İl Temsilciliği görevini üstlenen Şerafettin Acar, Burdur’da LÖSEV’e kayıtlı olan 20 ailenin "Mutlu Et Paketi" desteğinden faydalandığını açıkladı. Acar, LÖSEV’in hayırseverlerin dualarını aldığını ve lösemi ile mücadele eden ailelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, vakfın desteklerinin aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Mutlu Et Paketi’nden Nasıl Yararlanılır?

Eğer siz de kanser hastalığıyla maddi zorluklar yaşıyorsanız, LÖSEV’in sunduğu bu imkânlardan faydalanabilirsiniz. www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 numaralı telefonu arayarak LÖSEV’e ulaşabilir, destek alabilirsiniz. Ayrıca, LÖSEV’in mücadelesine katkıda bulunmak isterseniz gönüllü veya bağışçı olarak bu çabaya ortak olabilirsiniz.

Melisa Adınısever