Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA KUYUMCULAR DÜĞÜN SEZONUNU HAREKETLİ GEÇİRİYOR

BURDUR’DA KUYUMCULAR DÜĞÜN SEZONUNU HAREKETLİ GEÇİRİYOR

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu da başladı ve bu durum ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da kuyumcularda hareketliliği artırdı.

Düğün sezonuyla birlikte 22 ayar bilezik ve takı gruplarında indirimler yapan Arıkanlar Kuyumculuk müşterilerine kapılarını açtı.  Kuyumculuk sektöründeki yetkililer, insanların gelir düzeylerine göre altın tercihinde bulunduklarını ve bu dönemde bilezik alımlarının öne çıktığını belirtiyor.

ALTIN KİRALAMA YAPILIYOR MU? 

Ancak, genel olarak altın alımlarında bir azalma yaşandığı da gözlemleniyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi altın kiralama hizmeti sunan kuyumcuların artan maliyetlerden dolayı altınları artık kiralamıyor.  

YATIRIM AMAÇLI EN ÇOK TERCİH EDİLEN ALTIN HANGİSİ?

Yatırım amaçlı olarak ise külçe altın, 24 ayar gram altın ve 22 ayar bilezik gibi ürünlerin öne çıktığı görülüyor. Bu ürünler, hem yatırım hem de gelinlerin tercihi olarak dikkat çekiyor.

Arıkanlar Kuyumculuk yetkilileri, düğün sezonuna özel olarak sundukları kampanyaların müşteri taleplerini artırdığını ve bu dönemde müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğuna vurgu yaptılar.

26 Haziran 2024 tarihinde:

24 ayar altın 2 bin 520 TL

22 ayar altın 2 bin 310 TL

Çeyrek altın 4 bin 100 TL olarak kayıtlara geçerken, fiyatların anlık olarak değişiklik gösteriyor.

 

Hale Pak