Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA KIZ ÇOCUKLARI İÇİN İLHAM VEREN BULUŞMA

BURDUR’DA KIZ ÇOCUKLARI İÇİN İLHAM VEREN BULUŞMA

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında, Burdur Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Destek Merkezi’ndeki kız çocukları ile farklı meslek gruplarındaki kadınlar bir araya geldi.

Katılımcılar arasında; Burdur Belediye Başkan Yardımcısı, Hakim, Eğitim Fakültesi Dekanı, Halk Sağlığı Başkanı, Yüksek Mimar, Yüksek İnşaat Mühendisi ve Gazeteciler gibi çeşitli meslek gruplarından kadınlar, kız çocuklarıyla bir araya geldiler. Hayat deneyimlerinden bahseden katılımcılar program sonunda çocukların sorularını yanıtladı.

Etkinlikte ev sahipliği yapan Burdur Aile Sosyal Hizmet İl Müdürü Mukaddes Kılınç kendi yaşam tecrübelerini de aktararak şu ifadelere yer verdi: “Çok sevin kızlarınızı. Kirpiğinin ucuna kadar öpün… Yüzlerindeki en güzel gülüş siz olun. Sizde bulamadıkları sevgiyi ararken, sevgi zannettikleri zorbalıklara boyun eğmesinler. Sevgiyi en doğru şekliyle tanıyıp, sevmeyi ve sevilmeyi sizden öğrensinler. Tüm kız çocuklarının ve yaşı kaç olursa olsun içinde hala o kız çocuğunu yaşatmayı başaranların kalbinden öperim.”

Hale Pak