Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA KAVŞAK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI, 1'İ AĞIR

 BURDUR'DA KAVŞAK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI, 1'İ AĞIR

Burdur'da, bir otomobilin kavşağa kontrolsüz girmesi ve başka bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

Kaza, 12.15 sıralarında Burdur'un Tepe Mahallesi'nde bulunan D330 karayolu Mustafa Şeref Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kazaya göre, Tepe Mahallesi'nden ana yola girmeye çalışan Mehmet Ö. (76) tarafından kullanılan Toyota marka otomobil, kavşağa kontrolsüz bir şekilde girdi ve bu nedenle ana yolda seyir halinde olan İmran U. (41) tarafından kullanılan Ford marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu, otomobilin yolcu koltuğunda oturan Esma Ö. (76), kafasını ön cama çarpıp ağır bir şekilde yaralandı.

Kazayı görenlerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne taşındı. Yaralılardan Esma Ö.'nün durumunun diğer yaralılara göre daha ciddi olduğu belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattılar.

MELİSA ADINISEVER