Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

BURDUR’DA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

BURDUR’DA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 9 Ay süreli olarak işçi alımı yapacak.

İşçi alımının yapılacağı kategoriler; temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerini gerçekleştirecek, Halk Kütüphaneleri, Müze Ve Ören Yerleri için 9 ay süreli işçi alımı yapılacak. Yapılacak alım Burdur Merkez ve ilçelerini kapsıyor. Bu kapsamda alım yapılacak kişi sayısının ilçelere dağılımı şu şekilde; Burdur Merkez 5 kişi, Bucak 1 kişi , Gölhisar 6 kişi, Çeltikçi 1 kişi, Ağlasun 1 kişi, Karamanlı 1 kişi olmak üzere toplam 16 kişi TYP kapsamında çalışma fırsatı yakalayacak.

TYP Başvuru Numarasının 314602 olarak belirlendiği alımda şartlar ise şu şekilde:

Başvuru tarihinde aynı evde ikamet edenlerden sadece 1 KİŞİ TYP'den faydalanabilir. Sonradan yapılan adres değişiklikleri KESİNLİKLE kabul edilmemektedir.

27 Eylül 2017'den itibaren başvuru yapacak olan kişi TYP'den toplam 9 ay yararlanmış ise başvuru yapamayacaktır. Program devam ederken 9 aylık süresini dolduranlar ise sistem tarafından otomatik olarak çıkarılacaktır.

Başvuru tarihi itibariyle aynı adreste oturanların hane gelirleri toplamı NET ASGARİ ÜCRETİN 1,5 KATINI (17 Bin 103 Lira) geçmeyecektir. Geçenler ise TYP'den yararlanmayacaktır.

Sözleşme tarihinden geriye son 1 yıl içinde Yüklenici kurumun bağlı ve yan kuruluşlarında çalışmamış olmak katılım şartları arasındadır.

Başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihte ESNAF BAĞKURLU OLMAMASI, İŞSİZ OLMASI, EMEKLİ VE ÖĞRENCİ OLMAMASI (Açıköğretim hariç) en önemli şartlardan biridir.

Başvuru Tarihleri 11 Eylül 2023 ile 15 Eylül 2023 günleri arasında saat: 23.59'a kadar devam edecektir.

İşe Başlayış Tarihi 02 Ekim 2023; İşin bitiş tarihi ise 30 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

Başvurular; e-Devlet, Alo 170, https://esube.iskur.gov.tr/ üzerinden veya İŞKUR hizmet birimlerinden yapılabilmektedir. Seçilen kişiler noter kurası ile belirlenecektir. Noter Kurası 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da Burdur Kültür Merkezi'nde halka açık olarak yapılacak, aynı zamanda Burdur İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü YouTube kanalında canlı yayınlanacaktır.

Hale Pak