Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA İLK OLAN AQUAPARK YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BURDUR'DA İLK OLAN AQUAPARK YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BURDUR’DA İLK! 
Karamanlı Belediyesi tarafından açılan Burdur’da tek olan Aquapark yoğun ilgi görüyor.

BURDUR KARAMANLI AQUAPARK
Karamanlı Belediyesi’nin hizmete sunduğu Burdur’da ilk Aquapark olan eğlence mekanı ilgi oldağı oldu. Haftanın 6 günü hizmet veren Aquapark, her yaştan vatandaşa hizmet veriyor. 
Konuyla ilgili Çağdaş Burdur Gazetemiz İnternet Medyasına röportaj veren Aquapark Reklam ve Halkla İlişkiler sorumlusu Figen Yayla Ünal çevre illerden de gelen vatandaşların olduğunu söyledi.
Figen Yayla Ünal: “İşletmemiz haftanın 7 günü hizmet veriyor. Ancak Pazartesi günü havuzumuz kapalı. Müşterilerimize daha hijyenik koşullarda hizmet verebilmek için hafta sonu yaşanan yoğunluktan ötürü Pazartesi günleri havuz ilaçlama ve temizleme işlemi yapıldığı için havuz faaliyetimiz pazartesi günleri yoktur.” dedi. 
Tesisin aslında geçen yıl açıldığını ama bu yıl aktif olarak hizmet verdiğini dile getiren Ünal: “Geçtiğimiz yıl kışa 1 ay kala açılan tesis aktif olarak 29 Haziran 2023 tarihinde faaliyete geçmiştir. Kafe bölümümüz 09.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Havuz kısmımız sabah 11.00’da açılıyor akşam 20.00’da kapanıyor.” ifadelerini kullandı.
Aquaparkın ne zaman kapanacağına değinen Figen Yayla Ünal: “Aquapark havaların durumuna göre faaliyet gösterecek. Havalar soğumaya başladığında eylül ayı ortalarında kapanmış olacak ama Restaurant  kısmımız kış aylarında da faaliyet gösterecek. Halkımız her türlü düğün, nişan organizasyonlarını burada yapabilecek. Şuan yaz aylarında da bu tür organizasyonlarına ev sahipliği de yapmaktayız.” dedi.
Çarşamba günü kadınlara özel gün olduğuna değinen Figen Yayla Ünal: “Çarşamba günleri halkımızın talebi doğrultusunda Çarşamba günleri Kadınlar günü ilan ettik. Personellerimiz erkek fakat halkın talebi olduğu için biz sadece haftanın bir günü kadın müşterilerimizi ve 12 yaş altı erkek çocuklarını misafir ediyoruz. Yani Çarşamba günleri tesisimizde beyleri almıyoruz.” şeklinde konuştu.  
Son olarak ücretler hakkında konuşan Figen Yayla Ünal: “Karamanlı belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Halkın her kesiminin bu imkandan faydalanabilmesi adına maksimum hizmet minimum ücret anlayışını uyguluyor. Bu yüzden tesisimizde gıdalar başta olmak üzere en iyi ürün ve hizmet anlayışı oluşmaktadır. Vatandaşlarımız Fiyat bilgilerimiz dahil olmak üzere tüm bilgilerimize karamanli.aquapark instagram adresinden ulaşabilirler” sözlerine yer verdi.

Hale Pak