Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA İLK HAREKET ETMEDEN YAĞ YAKIYORSUNUZ

BURDUR’DA İLK HAREKET ETMEDEN YAĞ YAKIYORSUNUZ

Burdur’da Ft2tech EMS spor salonunda bulunan cihaz yardımıyla 25 dakikada yağ yakıcı ve hareket etmemeden antrenman yapmak mümkün. Konuyla ilgili Fit2tech Spor Salonu Müdürü Velican Aktar verdiği röportajda EMS cihazın nasıl ortaya çıktığını anlattı:
 “EMS Electric Muscle Similation (Elektrikli Kas Uyarılması)’ nın kısaltmasıdır. Uzun yıllardır özellikle fizik tedavi alanın da kullanılan bir sistemdir. 1960'lı Yıllar da Rus Akımı olarak bilinen akım türü ile Rus Atletler Ems Sistemini, müsabakalara hazırlanırken antrenman metodu olarak kullanmaya başlamışlardır. Günümüz de Ems Training sistemi, yapılan araştırmalar ile belirlenen optimâl akım seviyelerin de çok hareketsiz kişiler için dahi uygun bir antrenman sistemine dönüşmüştür.” İfadelerini kullandı.
EMS sisteminin vücudu nasıl etkilediğinden bahseden Velican Aktar:
“Ems İle Hafta da iki gün 25 dakika yeterlidir aynı esna da zamandan tasarrufu sağlar. Uygun kas guruplarını hedefleyerek kas sisteminizi dengeler. Eklemlerinizin tedavisin de kullanılabilir. Eklemlere asla ağırlık bindirmez. Tüm vücut antrenmanı ile kaslarınızın toparlanmasına ve yağ yakımınıza yardımcı olur. Önemli olan tüm kas gruplarınıza ulaştığından duruşunuzu (Postür) geliştirir. Ana kas grupları üzerinde ki elektrotlar sayesin de kas yapmanızı sağlar. Burdur da İlk Ve Tek Olan Ft2tech Ems Spor Salonumuz 1'e1 PT Eşliğin de Çalışmaktayız. Antreman Esnasın da Siz Ve Antrenörümüz dışın da kimse bulunmaz. Seanslarımız Randevu Sistemi İle Oluşturulmaktadır.” Şeklinde konuştu.

Hale Pak