Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA İLK

BURDUR’DA İLK

 

Burdur’da sadece kadınlara özel spor salonu açıldı. 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü faaliyete geçen 5 Eylül 2023 Salı günü de açılışı gerçekleşen Dİ FİT Woman Sports Studio Burdur’da açıldı. Sadece kadınlara hizmet veren Dİ FİT Spor Salonunun açılışına CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da katıldı.

Dİ FİT Spor Salonu işletme sahibi Dilan İnce Susuzlu, gazetemiz internet muhabiri H.Nesibe Solak’a röportaj verdi.

Öncelikle Dİ FİT Woman Sports Studio’nun Burdur’da bir ilke imza attıklarını ve sadece kadınlara özel olduğunu dile getirdi.

Dİ FİT Kadınlara Özel Spor Salonunda, Fitness, Reformer Pilates, zumba, Step aerobik ve yoga dersleri olduğunu da dile getiren işletme sahibi Dilan İnce Susuzlu, 16 yaş ve üzeri bütün kadınlara hizmet verdiklerini de dile getirdi.

Haftanın 6 günü -Pazar günleri hariç- hizmet veren Dİ FİT Woman Sports Studio, gün içinde 09.00 ile 21.00 saatleri aralığında sadece kadınlara özel hizmet veren bir spor salonudur.

Spor Salonunda işinde profesyonel antrenörler ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini de söyleyen Dilan İnce Susuzlu, müşterilerin daha iyi bir spor alışkanlığı elde edebilmeleri açısından özel bir diyetisyenle de anlaşmaları olduklarını ve müşterilerine sağlıklı beslenme desteğinde de bulunduklarını söyledi.

Salonda yer alan spor aletlerinin de kadınlara yönelik çalışma sağlayacak şekilde olduklarını da ekledi.

Açılışa özel 14 Eylül’e kadar indirimli programların yer aldığını da söyleyen işletme sahibi, her kesimden kadın müşterilerini beklediklerini iletti.

 

 

 

 

H.Nesibe SOLAK