Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA HER ŞEY HUZUR VE GÜVENLİK İÇİN

BURDUR'DA HER ŞEY HUZUR VE GÜVENLİK İÇİN

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkımızın can, mal ve huzur güvenliği için gece-gündüz, yaz- kış, soğuk-sıcak, bayram-seyran demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik döneminde olayların aydınlatılmasında üst üste Türkiye birincisi olan ilimiz Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam ediliyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde bin 122 aracı kontrol eden İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri kusurlu bulunan toplam 184 araç sürücüsüne idari trafik cezası uygularken, 10 araç trafikten men edildi, 1 sürücüsünün de sürücü belgesi iptal edildi.

 Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) DENETİMLERİ

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri tarafından İlimiz genelinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile yapılan kural ihlallerine yönelik denetim, motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımı denetimi ile alkol ve uyuşturucu, uyarıcı madde etkisinde araç kullanımı denetimine yönelik yapılan uygulamalarda 577 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, kusurlu bulunan toplam 123 araç sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış, 13 araç trafikten men edilmiş, 7 adet sürücü belgesi de geri alındığı bildirildi.

HABER MERKEZİ